Nintendo Only
nieuws
Game

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 14 februari 2011 om 21:39
ds

Ono: '3DS launch zo spannend als Dreamcast'

Nieuws | 14 februari 2011 - Dat de Dreamcast uiteindelijk flopte betekent niet dat er voor de release van het apparaat geen hoge verwachtingen waren. Sterker nog, de verwachtingen waren torenhoog, zo hoog zelfs dat Super Street Fighter IV producer Yoshinori Ono voor de 3DS dezelfde kriebels in zijn buik voelt als jaren terug.

Spannend
Ono heeft erg hoge verwachtingen van de Nintendo 3DS en dat is 1 van de redenen dat Super Street Fighter IV naar de 3DS komt. Ook zegt Ono dat Japan het land van Nintendo is en dat hij daarom als Japanse ontwikkelaar wel een game voor de handheld moet ontwikkelen, aldus de producer tegenover Edge.

Quote:
First, we are in Nintendo country. Second, the feeling I have with 3DS is the same as when the Dreamcast came out - as a developer, I mean, these machines are so exciting. We're fascinated by it at Capcom, and diving into the innards at the moment, but you know there's just so much more there to unlock; it's got more to give.


Super Street Fighter IV 3D
Super Street Fighter IV 3D is 1 van de 13 games die bij de launch van de Nintendo 3DS op 25 maart uit zullen komen. Het vechtspel van Capcom is ook 1 van de 1ste titels die de online mogelijkheden van de Nintendo 3DS zal gaan ondersteunen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Meer info
Genre(s): Fighting
Aantal spelers: 1-2
Release: 25 maart 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 2
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media