Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Rob Polman (RP89)
Geplaatst op: 21 januari 2011 om 11:38

Bron: CVG
English Translation   Tags: nintendo, 3ds, psp, sony
ds

Nintendo vreest niet voor concurrentie van PSP2

Nieuws | 21 januari 2011 - Nintendo is zo verzekerd van de mogelijkheden van de 3DS, dat het niet vreest voor concurrentie van onder meer de PSP2.

Zelfverzekerd
Nintendo UK-baas David Yarnton geeft aan dat de 3DS totaal niet lijkt op wat de concurrentie aanbiedt. Voor de recente geruchte van de PSP2, die net zo krachtig moet zijn als de PS3, is Nintendo dan ook niet echt bang. Nintendo kijkt niet naar de concurrentie en is zelfverzekerd van de unieke ervaring die de 3DS biedt.

Quote:
"There's always stuff happening in the marketplace but I think we've got our hands pretty full with the product we've got which has so much there to offer. We're quite happy with the place we're at. We don't look at opposition. They'll do what they've got to do. We've got the 3DS which offers something unique."


3DS vs. PSP2
Volgens geruchten zal Sony op 27 januari officieel de PSP2 onthullen tijdens een persconferentie in Japan. Nu al trekt men de vergelijking van de DS vs. PSP en 3DS vs. PSP2. De 3DS staat gepland voor een maart-release in Europa, terwijl de high-end portable van Sony eind 2011 moet verschijnen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!