Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Bart de Boer (Firen)
Geplaatst op: 8 december 2010 om 12:07
ds

Details 3DS Resident Evil game

Nieuws | 8 december 2010 - Er komen 2 Resident Evil games richting de DS. Een game met de subtitel Revelations en Mercenaries 3D. De laatste game is volgens Famitsu het verste af en zal daardoor vermoedelijk als eerste in de winkel liggen. Bovendien geeft het blad de eerste harde feiten over die game.

Bekend
De game is een variant op de Mercenarie modus uit Resident Evil 5. Hierin neem je het een vriend op tegen vijanden die je in een bepaalde tijd moet verslaan. Dit zal gebeuren via de WiFi-connectie die de 3DS ondersteunt. Jij en je vriend kunnen de controle nemen over Chris Redfield, Claire Redfield, Jack Krauser en Hunk in deze game die puur op gameplay is gebaseerd. Er zal dus geen verhaal in de game zitten.

Eerste Persoon
Een grote vernieuwing in de gamemodus is dat je deze keer in de eerste persoon kunt richten. Director Kazuhisa Inoue heeft als commentaar laten weten dat je op die manier echt het gevoel hebt onderdeel van de game te zijn.

reacties
#26299  | 8 december 2010 20:13 - Link
Avatar van Link
Reacties: 2.923
Ik ben er nog niet helemaal uit of First-Person wel een verbetering is, omdat het toch niet helemaal 'Resident Evil' voelt...
#26302  | 8 december 2010 23:21 - Firen
Avatar van Firen
Reacties: 164
Het is volgens mij alleen het richten dat je in eerste persoon kan doen in de game

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 1 juli 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media