Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: David Kroes (Sentinel)
Geplaatst op: 4 november 2010 om 23:22

Bron: CVG
English Translation   Tags: 3ds, 3d, sony, bravia, hd, ps3, playstation, dille
alg

Sony hoopt dat 3DS goed verkocht wordt

Nieuws | 4 november 2010 - Peter Dille, senior Vice President van Sony Computer Entertainment of America, gaf aan dat Sony hoopt op een goede verkoop van de Nintendo 3DS, zo meldt CVG.

3D
De reden hiervoor zou heel simpel zijn: de 3DS kan gezien worden als promotiemateriaal voor de 3D-technologie. Sony zelf is ook erg veel bezig met deze technologie, en heeft inmiddels al verscheidene 3D Bravia-televisies op de markt gebracht en een gameconsole die 3D ondersteunt, namelijk de PlayStation 3. Daarnaast gaf Dille aan dat Nintendo een andere groep probeert aan te spreken met zijn handheld, en dat het bedrijf goed werk heeft afgeleverd.

Sony & Nintendo
Dille zei verder nog:

Quote:
"I just hope they do a great job, building a great 3D platform so people are interested in other 3D platforms. Because, collectively, we need to make sure a consumer has a good experience with 3D however they're experiencing it so they have an interest in more 3D."

In principe komt het er op neer dat de 3DS als een intro dient voor 3D-technologie, zodat mensen eraan gewend raken en dus overstappen naar een 3D-televisie, die Sony meer en meer op de markt aan het brengen is.

De Nintendo 3DS komt, als alles volgens plan verloopt, in maart 2011 in Europa uit.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
hardware info
Fabrikant: Nintendo
Categorie: Systeem
Release: maart 2011