Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Rob Polman (RP89)
Geplaatst op: 23 september 2010 om 09:29
ds

Pachter: ''Sony moet 3DS kopiëren''

Nieuws | 23 september 2010 - Sony heeft voor wat betreft portable entertainment de plank misgeslagen en zou voor de PSP2 de 3DS moeten kopiëren. Dat is de mening van befaamd industrie analist Michael Pachter.

Domineren
De analist van Wedbush Morgan vertelde aan IndustryGamer dat hij helemaal versteld staat van Sony's PSP strategie. Toentertijd met de Walkman domineerde Sony de markt, en nu heeft het bedrijf volgens Pachter zitten toekijken hoe Nintendo de games markt en Apple de muziek markt is gaan domineren.

Quote:
"They never quite got it right with an MP3 player, and their initial effort in games was a bit too pricey and sophisticated for the majority of the portable gaming market - kids under 13. They have a new ad campaign with a kid as spokesperson, so I suppose we should wait and see if it works."


3DS kopie
Pachter denkt nog steeds dat het te maken heeft met de prijs van de PSP. Maar als de 3DS voor $249 gelanceerd wordt, lijkt de PSP weer een koopje. Voor wat betreft de PSP2 lijkt het Pachter echter verstandig om net als de 3DS een 3D scherm te implementeren. Sony zelf blijft voorlopig nog stil omtrent de opvolger, maar de ontwikkelaar achter Mortal Kombat liet recent al weten dat het een krachtig apparaat wordt.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!