Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Glenn Courtens (Glenno)
Geplaatst op: 9 september 2010 om 17:53

Bron: MCV
English Translation   Tags: 3D, groot scherm, Kaz Hirai, Sony
ds

'3D vermakelijkst op groot scherm'

Nieuws | 9 september 2010 - Sony's Kaz Hirai heeft tegenover MCV laten weten dat 3D entertainment het vermakelijkst is op een groot scherm.

3D TV
Hirai liet namelijk in een recent interview weten dat 3D het beste is op een groot scherm, zeker in combinatie van de PlayStation Move. Zo gaat het niet alleen om het zwiepen van de controller, maar lijkt het echt alsof je dingen in werkelijkheid aan het doen bent dankzij de verschillende dieptezichten in het beeld.

Quote:
3D is best enjoyed on a big screen. And the important thing for us is 3D combined with Move. The Move controller is not just about up, down, left and right, but also depth control as well. And all that is really a home-based console experience, which to me is the right 3D experience given the state of the art we have today.

PlayStation Move
Sony PlayStation Move biedt ondersteuning voor force feedback of rumble en is het mogelijk om met behulp van de PlayStation Eye tot vier controllers te registreren. Een ingebouwde microfoon zorgt voor voice input en stemherkenning.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!