Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Bart de Boer (Firen)
Geplaatst op: 2 augustus 2010 om 11:25

Bron: Facebook
English Translation   Tags: Nintendo, Wii, Sony, PS3, Namco, RPG
wii

Voorlopig geen Tales of Graces in het Westen

Nieuws | 2 augustus 2010 - Waar de sociale netwerken als Facebook en Twitter al niet toe kunnen leiden. Een aantal fans van de 'Tales'-serie hebben namelijk een smeekbede uitgebracht aan het adres van uitgever Namco Bandai om de games uit die serie naar het Westen te brengen.

Reactie
Ook nu nog groeit het aantal smeekbedes van fans op de officiŽle Facebook-pagina van het bedrijf. Toch zijn er volgens Namco Bandai geen plannen om een game als Tales of Graces naar het Westen te brengen. De reactie laat ook fijntjes weten dat die beslissing bij de hoge heren in Japan ligt. Kortom voorlopig geen nieuwe editie van de 'Tales'-serie hier in het Westen.

Quote:
Firstly, thank you all for your excitement around the series. We also love the series here at Namco of America and are working with our Japan counterparts to determine if we'll see US releases for these games. Unfortunately, we don't currently have any plans to bring Tales of Graces to the US. If this changes, we'll let you know as soon as we can!

Fans
De serie kent dus een grote schare fans in het Westen en ook bij Namco Bandai lijken ze dat te weten. Op het Gamefaq forum verscheen namelijk al eerder het bericht dat een PR-man van het bedrijf vond dat Tales-fans in het Westen 'gepiepeld' werden.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Bandai Namco Games
Uitgever: Bandai Namco Games
Meer info
Genre(s): RPG
Aantal spelers: -
Release: 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media