Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Bart de Boer (Firen)
Geplaatst op: 19 juli 2010 om 17:32

Bron: planetDS
English Translation   Tags: Capcom, Shu, Nintendo, DS, 3D
ds

Takumi: 'Vervolg Ghost Trick op 3DS'

Nieuws | 19 juli 2010 - Shu Takumi, Creative Director bij Capcom, is vooral bekend van de Ace Attorney-serie op de DS. Nu is hij bezig met Ghost Trick voor hetzelfde platform, maar zou een vervolg wel op de 3DS willen zien.

Indruk
Net als zoveel andere ontwikkelaars is Takumi zwaar onder de indruk van de Nintendo 3DS. Hij ziet veel mogelijkheden voor de handheld en zou dolgraag een game willen maken voor het platform. De beste man durft zelfs al hardop te speculeren op een vervolg van zijn nieuwe titel Ghost Trick. Het enige wat een tweede deel in de weg staat is goede verkoopcijfers.

Quote:
“I can only guess as you would – but perhaps this would be the last…? …I did try out 3DS at E3 and I was flabbergasted to the 3D technology as a long standing fan of the idea since the days of virtual boy. I’d love to see GTPD in 3D but… you know what you have to do for that to come true!”


Detective
Ghost Trick: Phantom Detective zal deze winter uitkomen in Europa en vertelt het verhaal van Sissel. Een man die op een ochtend wakker wordt en uitvogelt dat hij dood is. Je komt dus te weten hoe hij precies aan zijn einde is gekomen. Dit gebeurt met de hulp van een jonge detective en een kippige huurmoordenaar. Nog een paar maanden wachten en dan weten wij ook alles.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Meer info
Genre(s): Adventure
Aantal spelers: -
Release: 14 januari 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media