Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Bart de Boer (Firen)
Geplaatst op: 2 juli 2010 om 13:19

Bron: Reuters
English Translation   Tags: Sony, PS3, onderzoek, PSN
alg

Japanners lopen niet warm voor een 3D tv

Nieuws | 2 juli 2010 - Kakaku.com heeft in een poll de interesse voor 3D televisies gepeild in Japan. Uit het resultaat onder de bijna 9000 ondervraagden blijkt dat bijna 70% van de Japanners voorlopig nog geen 3D tv gaat aanschaffen.

De bril
van die ondervraagden gaf 67,1% aan sowieso geen televisie te willen aanschaffen, terwijl 31,2% de optie slechts zou overwegen. De rest had er nog geen mening over. Interessant is te zien dat van de 67% die aangaf geen 3D televisie te willen kopen, er maar liefst 70% procent dit niet wilde vanwege het brilletje. De prijs is voor 54% van de ondervraagden een issue en slechts 40% beklaagde zich over de prijs. Daarmee lijkt Nintendo toch gelijk te krijgen met hun kritiek op de bril

Slecht nieuws
Voor Sony zal dit ongetwijfeld niet het beste nieuws zijn wat ze vandaag zullen vernemen. De Japanse consolebouwer is, zoals bekend, druk bezig om 3D als een gek te promoten. De enige nuance die aan te brengen is, is dat 3D nog echt in de kinderschoenen staat en dat een interesse vaak met het aanbieden van content hand in hand gaat.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!