Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 1 juli 2010 om 23:30
alg

Winnaar grote E3 goodie bag

Prijsvraag | 1 juli 2010 - Hopelijk hebben jullie allemaal erg genoten van de E3 aflevering van GO! Vision en als we mogen afgaan op de hoeveelheid inzendingen die we hebben gehad hebben jullie inderdaad massaal gekeken. We hebben echter maar 1 epische E3 goodie bag en dus moesten er moeilijke keuzes gemaakt worden.

Need for Speed: Hot Pursuit
Een goed antwoord op de vraag was er niet, maar de winnaar is degene geworden die het beste verwoordde wat zijn game van de show was. De game in kwestie was Need for Speed: Hot Pursuit en de winnaar hield een hartstochtelijk betoog over de aftakeling van de franchise en de opluchting dat Hot Pursuit de terugkeer van Need for Speed betekent. De keuze was niet makkelijk, want ook voor andere games ontvingen we vlammende teksten, maar de winnaar wist het net even iets beter te verwoorden. Helaas hebben we de winnende tekst even niet bij de hand, die zit in de mailbox op kantoor en om 23.45 zit er niemand meer op kantoor.

Goodies
Om iedereen nog even jaloers te maken, een korte opsomming van de goodies die de winnaar krijgt. In de goodie bag zitten ruim 10 game magazines, waaronder de laatste EDGE, OXM, OPM, ONM, PC Gamer, 4 zakken Gamer Grub energie snacks, een enorme Atari badhanddoek, een Kinectimal met een redeem code voor de game, vette oordopjes, een F.E.A.R. 3 drinkfles met supervette artwork, verschillende gameshirts, een bak USB sticks van verschillende uitgevers, een EA opschrijfboek en nog veel, veel, veel meer.

Winnaar
De gelukkige winnaar die naar huis gaat met al die vette goodies is:
PSPfreaky
Van harte gefeliciteerd met je goodie bag! We moeten nog even ergens een verhuiscontainer opsnorren om alle goodies te kunnen verzenden, maar het komt zo snel mogelijk jouw kant uit!

Morgen is er om 16.00 uur natuurlijk weer een nieuwe GO! Vision en dit keer een hele speciale. Alle presentatoren bespreken de games die ze deze zomer gaan spelen en ook waar ze voor volgend seizoen heel erg naar uitkijken. Er is ook hommeles in de tent, de plaagstootjes tussen Ramtin en Samuel nemen ineens serieuze vormen aan.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!