Nintendo Only
nieuws
Game

Auteur: Rob Polman (RP89)
Geplaatst op: 14 juni 2010 om 17:36


English Translation   Tags: blob, e3, thq, 3d
alg

de Blob 2: The Underground officieel

Nieuws | 14 juni 2010 - THQ heeft bekend gemaakt dat de Blob 2: The Underground multiplatform gaat. Het vervolg verschijnt voor de Wii, DS, PS3 en Xbox 360 en kent nieuwe moves, meer vrienden en painting activiteiten.

3D
Daarnaast maakte Danny Bilson, VP van core games, bekend dat de PS3 en 360 variant speelbaar zijn in 3D.

Quote:
"We are thrilled to expand the world of de Blob into high definition and 3D gaming with an entertaining and immersive experience that brings back the adventures of the fun-loving, free-spirited hero."


Het origineel
De Blob, dat uitkwam voor de Nintendo DS en Wii, kan gezien worden als een combinatie van de games My Katamari en Mercury. In de game neem je namelijk de besturing over van een soort verfdruppel, de Blob genaamd. Deze blob moet rollen in een futuristische wereld die niet zo kleurrijk is. Dit komt doordat een buitenaardse macht de wereld heeft overgenomen en alle leuke dingen van de wereld heeft ontnomen; waaronder dus ook kleur. Aan jou de taak om de wereld eens op te vrolijken door deze opnieuw te kleuren. Dit kun je doen door gekleurde mannetjes op te pakken die ervoor zorgen dat jouw blob groter wordt en van kleur verandert.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Blue Tongue
Uitgever: THQ
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 25 februari 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media