Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Rob Polman (RP89)
Geplaatst op: 13 juni 2010 om 21:18
alg

Kijk alle E3 persconferenties op Gaming Only!

Aankondiging | 13 juni 2010 - Kijk, luister, lees en reageer! Gaming Only zal tijdens de E3 van alle persconferenties live verslag uitbrengen, zowel met een video stream als live blog. Via G4 - de officiële zender van de E3 2010 - leveren we live beeld, terwijl Jelle Schut, Rob Polman en Levi de Vulder klaarzitten om jullie via het live blog van commentaar te voorzien. Stuur comments in en discussieer mee tijdens 's werelds grootste gamesbeurs!

Maandag 14 juni 04:00 - Microsoft Natal event
Microsoft laat geen live streams toe en dus zijn we geheel afhankelijk van ons team dat is afgereisd naar Los Angeles. Mocht de internet verbinding het toelaten, dan vind je op Gaming Only het live verslag terug. Verwacht naast tal van games een definitieve naam en prijs voor Project Natal. De kans is echter groot dat Microsoft de laatste details bewaart voor haar persconferentie de volgende dag.

Maandag 14 juni 19:00 - Microsoft persconferentie
Microsoft heeft ons gewaarschuwd voor grote aankondigingen, dus wij zoeken het in de richting van een rebranding en Xbox 360 Slim. Daarnaast natuurlijk tal van aankondigingen omtrent nieuwe en oude titels.

Maandag 14 juni 23:00 - EA persconferentie
We verwachten Criterions nieuwe Need for Speed en andere aankomende toppers als Medal of Honor, Crysis 2, Bulletstorm en Star Wars: The Old Republic. Buiten dat uiteraard ook het vaste patroon aan sport titels van EA Sports.

Dinsdag 15 juni 02:00 - Ubisoft persconferentie
Ubisoft heeft na een teleurstellende persconferentie van vorig jaar wat goed te maken. Dat gaat het vermoedelijk doen met Ghost Recon, Assassin's Creed en een geheel nieuwe Driver.

Dinsdag 15 juni 18:00 - Nintendo persconferentie
Naast de nieuwe Nintendo 3DS verwachten we ook veel nieuws omtrent de aankomende Zelda game voor de Wii. Twee aankondigingen lijken niet voldoende om een persconferentie mee te vullen, dus we zijn benieuwd! Wii HD?

Dinsdag 15 juni 21:00 - Sony persconferentie
Sony heeft in elk geval genoeg te tonen. Move, 3D, Gran Turismo 5, inFamous 2, Killzone 3, LBP2 en The Last Guardian zijn slechts een aantal hoogtepunten die we gaan zien. Agent? PSP2? Wie weet!

Woensdag 16 juni 22:00 - Konami persconferentie
Wat Konami precies van plan is blijft nog even gissen, maar Metal Gear Solid: Rising en de nieuwe Castlevania zijn vast en zeker van de partij.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!