Nintendo Only
nieuws
Event

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 12 juni 2010 om 17:50
alg

Check iedere dag om 11.00 uur Gaming Only!

Nieuws | 12 juni 2010 - Rob en ik zijn gisterochtend om 7.30 in het vliegtuig gestapt naar Los Angeles voor de E3 en gisteren zijn we om 23.00 Nederlandse tijd aangekomen. Dat betekent dat de E3 coverage van Gaming Only vanaf vandaag ook echt begint!

Video's om 11.00
Iedere dag om 11.00 kun je vanaf vandaag een nieuwe video van Gaming Only vanaf de E3 verwachten. De video van vandaag ging over onze trip naar LA, en vanaf morgen gaan we serieuze E3 video's maken. De video van morgen gaat over de voorspellingen voor de E3. Wat brengen de persconferenties, welke games gaan schitteren? Zondag vertrekken we vanaf Riverside naar LA waar we Paul en David van het vliegveld afhalen en alvast bij het Convention Center langs gaan om onze badges op te halen en te proberen een glimp van wat stands op te vangen.

Artikelen en foto's om 9.00
Vanaf maandag 14 juni zul je naast de video's ook artikelen verwachten. Iedere morgen om 9.00 uur vertellen Paul, David, Rob en ik jullie wat we de vorige dag hebben meegemaakt, wat de hoogte- en dieptepunten waren en waar we naar uitkijken voor de komende dag. Daarbij plaatsen we ook iedere dag een galerij met foto's van de E3 van die dag.

E3 bij jou thuis!
Zo brengen we naast de live blogs en al het nieuws vanuit LA de E3 zo dicht mogelijk bij je! Vergeet ook niet de speciale analyse video's van de persconferenties van de grote drie en de hele, hele, hele speciale GO! Vision van aanstaande vrijdag. Hierin hebben we boothbabes, de beste games van E3, Samuel, Ramtin en een epische prijsvraag waarin we een enorm goed gevulde E3 goodie bag (of misschien wel goodie doos) weg gaan geven.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Event info
Locatie Los Angeles
Begindatum 15 juni 2010
Einddatum 17 juni 2010