Nintendo Only
nieuws
Event

Auteur: Jeroen Wijnants (Chrono crosser)
Geplaatst op: 24 mei 2010 om 10:56
wii

Nieuwe console op de E3

Nieuws | 24 mei 2010 - Tot vandaag was er nog niks bekend over een eventuele nieuwe console maar volgens Computer & Videogames zal op de E3 toch een nieuw apparaat zijn intrede doen. De naam ervan: RetroN3.

Haal oude games uit de kast
Heb je nog stapels oude Nintendo 8-bit, Super Nintendo en SEGA Mega Drive games. Haal deze dan zo snel mogelijk van zolder. De RetroN3 is, zoals de naam je waarschijnlijk al deed vermoeden, geen next-gen console. Je kan hier namelijk de games op spelen van deze 3 oude apparaten. Op het apparaat zitten aan de bovenkant 3 slots. Het apparaat, dat ontworpen is door het bedrijf Hyperkin, komt met 2 draadloze controllers. Al zijn de controllers hetzelfde als de Mega Drive controllers van toen, terwijl de Super Nintendo controllers volgens velen een stuk lekkerder in de hand lagen.

Retro gevoel
Op zich niet iets dat je zou verwachten op de E3. Maar aangezien retro op dit moment weer best populair is, zou het best weleens een hit kunnen worden. Heerlijk toch dat je eerst een kwartier lang je casette moet schoonblazen, voordat je kan gaan spelen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Event info
Locatie Los Angeles
Begindatum 15 juni 2010
Einddatum 17 juni 2010