Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Rob Polman (RP89)
Geplaatst op: 19 mei 2010 om 16:06
alg

Sony: ''Apple is arroganter''

Nieuws | 19 mei 2010 - Michael Ephraim, managing director bij Sony Australië, is van mening dat Sony's vroegere arrogantie is overgenomen door een bedrijf dat vernoemd is naar een stuk fruit. Hint: het is niet Orange.

Apple = arrogant
In een interview met Brisbane Times zegt Ephraim dat Sony niet langer arrogant meer is. Mede door de 'It Only Does Everything' campagne in Noord-Amerika, heeft Sony haar imago weten te herstellen. Volgens Ephraim zijn er op het moment veel arrogantere bedrijven, waaronder Apple.

Quote:
"I don't think we [Sony] are arrogant anymore. I think we can name a company that is a fruit that is in the news a lot about their arrogance. I think they have taken the mantle from us, if we were ever arrogant!


Verleden
Sony is een paar jaar terug erg bekritiseerd om haar arrogante houding naar gamers toe. Met name de launch prijs van 599 euro voor de PlayStation 3 zorgde voor een hoop kritiek en negatieve publiciteit. Een toppunt werd bereikt toen Sony beweerde dat gamers de console toch wel kochten, al was het een baksteen voor 599 euro.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!